Pět důvodů, proč jíst konjakové přílohy

Pět důvodů, proč jíst konjakové přílohy

vloženo do: INSPIRACE | 0
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Konjakové přílohy jsou hitem posledních měsíců. Pokud opravdu řešíte, co jíte a zajímáte se o zdravý životní styl, rozhodně by neměly vaší pozornosti uniknout. Ať už máte nějaká výživová omezení nebo postrádáte čas na každodenní vaření, možná právě vy oceníte jejich benefity. Proč konjakové přílohy pravidelně konzumovat?

Konjak je tradiční asijská potravina, která se používá po tisíciletí zejména v Japonsku. Zpočátku byla považována za nedostupnou pochoutku, kterou si mohla dopřávat pouze japonská královská rodina. Teprve před sto lety se konjak stal dostupným pro všechny obyvatele Japonska a od té doby patří mezi nejpopulárnějších druhy potravin v celé Asii.

Konjak se pěstuje ve vyšších nadmořských výškách, v lokalitách mimo civilizaci. Pro potravinářský průmysl se využívá hlíza konjaku, ze které se vyrábí konjaková mouka. Ta se používá k výrobě konjakových potravin – nejčastěji nudlí. Konjakové přílohy jsou nízkokalorické, a proto jsou vhodné pro hubnutí a zdravý životní styl. Díky svému složení se hodí také do řady oblíbených diet, jako například keto, low fat i low carb.

Neobsahují žádné sacharidy, tuky ani sůl

Konjakové přílohy jsou nízkokalorické a hodí se pro hubnutí či jen odlehčení jídelníčku. Díky svému složení se hodí také do řady oblíbených diet, jako například keto, low fat i low carb.

Bio kvalita

Ve výběru produktů buďte opatrní a volte jen kvalitní značky, které nabízejí garanci bio kvality. Přílohy z konjakové mouky Slim Pasta mají BIO certifikaci, která potvrzuje, že produkt pochází z rostliny pěstováné podle zásad ekologického zemědělství v lokalitách mimo civilizaci a není toxikována nebezpečnými látkami.

Jsou vhodné pro diabetiky, celiaky, vegany i vegetariány

Ano, i diabetici a celiaci si mohou pochutnat na přílohách, jako jsou třeba špagety, nudle či rýže. Díky svému složení jsou vhodné do jídelníčku různých výživových omezení a na chuti nic nepoznáte.

Díky vláknině glukomannan zasytí a detoxikují organismus

Glukomannan je přírodní, ve vodě rozpustná, vláknina, která zasytí a aktivně přispívá ke snížení hmotnosti. Glukomannan navíc detoxikuje trávicí trakt a zároveň “krmí” přátelské bakterie ve střevech, čímž podporuje střevní mikroflóru. Budete tedy jíst dosyta bez hladovění a zároveň čistit organismus.

Jsou rychlé na přípravu, nevaří se

Konjakové přílohy jsou opravdu hotové raz dva. Není potřeba je vařit, stačí je jen smíchat s ingrediencemi, ohřát a můžete servírovat. Jsou skvělé jako příloha k masu, do polévek, omáček či salátů nebo smoothies.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

A co vy na to?

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: